Helge den 11-02-2016
    Giv dit barn 17 gode børnebøger til vinterferien - gratis!

I hele februar er der fri læsning på www.gratisbørnebøger.dk, og der er 17 titler at vælge imellem fra syv af landets mest læste forfattere, heraf to af årets Orlanominerede. E-bøgerne kan læses gratis på computer, iPad eller smartphone.

To års læsning kan vindes

Læser børn ikke i skoleferierne, mister de et par måneders læsetræning hvert år. Ved at læse i ferierne kan dit barn vinde et til to års læsetræning i løbet af folkeskoleårene.

Læs af lyst!
    Børn elsker at læse, men de vil læse af lyst og selv vælge bøgerne. Spænding, humor, alvor. Letlæsning, selvlæsning, højtlæsning. www.gratisbørnebøger.dk tilbyder noget for enhver smag.

Forfatterne bag:

Ebøgerne på www.gratisbørnebøger.dk tilbydes gratis af forfatterne Benni Bødker, Henrik Einspor, Jan Kjær, Ellen Holmboe, Emil Blichfeldt, Bo Skjoldborg og Morten Dürr.

Jesper Holtoug den 11-02-2016
    Sådan tilmelder du dig kursus:
    1: Åbn Kursuskatalog 2016/17 nedenunder
    2: Find et eller flere relevante / interessante kurser
    3: Kontakt din skoleledelse og få accept / afslag
    4: Efter accept gå på Fællesnettets: ”Kursustilmelding 2016/17” og tilmeld dig ved at klikke på det ønskede kursus
    Der åbnes for tilmelding torsdag d. 17. marts kl. 12.00

Efter tilmelding nummer 32 lukkes tilmeldingen i de fleste tilfælde.
    Efterfølgende kommer automatisk på venteliste.
    Hvis du senere forhindres i deltagelse er det vigtigt, at du igen framelder.

Der foretages registrering for deltagelse.
    Kontakt i tvivlstilfælde Jesper på JEHO@alleroed.dk

(Kurserne betales af Skoleforvaltningen – og enkelte af A.P. Møllerfonden. Vikarudgifter betales af skolen).

Velkommen til Skovvangskolen

Velkommen til  Skovvangskolen.

Skovvangskolen er en - "fire i en skole".
  1. En almindelig folkeskole fra børnehaveklasse til og med 9. klasse.
  2. Kommunens specialklasserække bestående af 5 klasser, 3 i indskolingen og 2 i udskolingen.
  3. 5 centerklasser for bevægelseshandicappede elever. Eleverne har en aldersspredning fra børnehaveklasse til og med 10. klasse. Klasserne er ikke årgangsdelte.
  4. Kommunens modtageklasser

Ønsker du at følge nyhederne fra Skovvangskolen vælg "SkovvangBloggen.

Her kan du tilmelde dig nyheder fra "Skovvangbloggen" på en lille pop-up nederst til højre "Følg med"

Galla 2015

Tak Skovvang

Ingen aktuelle nyheder

Henriettes Køkken

Velkommen til Henriettes Køkken.

Skoleboden på Skovvangskolen drives af Henriette Rosenqvist

Læs mere om Skoleboden her