Helge den 25-05-2016
    Lillerød den 25. maj 2016

Kære forældre på Skovvangskolen og Lillerød skole.
    Der indkaldes hermed til fælles forældremøde for de to skoler

mandag d. 6. juni 2016 kl 19-20:30 i gymnastiksalen på Skovvangskolen.

Byrådet vedtog tidligere på året den såkaldte 2:2 model, hvilket betyder at, Skovvangskolen og Lillerød skole skal lægges sammen administrativt fra 1. august 2016.
    Bestyrelserne på de to skoler bakkede i foråret op om beslutningen om at pege på Mads Ingvardsen, hidtidig leder på Lillerød skole, som leder af den nye samlede skole. Elsebeth Guhle fortsætter som souschef på Skovvang matrikel og Michael Krebs Bach på Lillerød matrikel.
    Det er blevet besluttet, at den nye skole skal hedde Lillevang skole, og der er den 24. maj blevet afholdt konstituerende møde for den nye bestyrelse som kulmination på flere fælles møder igennem det seneste stykke tid. På mødet var der stor lyst til at komme i gang med at udnytte hinandens styrker og forskelligheder til at lave en fantastisk god skole, så det glæder vi os alle – bestyrelsesmedlemmer, medarbejdere og ledelse - meget til at være med til.
    Lillevang skoles bestyrelse frem til næste ordinære valg i 2018 kommer til at bestå af alle nuværende repræsentanter i de to hidtidige bestyrelser. Lau Gottschalk Nygaard blev valgt som formand og Thomas Bach Agerslev som næstformand for den nye bestyrelse.
    På forældremødet vil den nye ledelse og bestyrelse blive præsenteret. Her vil vores umiddelbare tanker om fremtiden blive fremlagt, ligesom eventuelle spørgsmål selvfølgelig vil blive besvaret.

Mange hilsner på vegne af bestyrelse og ledelse på Lillevang skole
    Lau Gottschalk Nygaard, formand for Lillevang skole

Elsebeth Guhle den 24-05-2016
    Nyt navn.
    Styregruppen har efter en demokratisk proces valgt navnet til vores nye sammenlagte skole.
    Skolen, der eksisterer pr 1. august 2016, hedder: Lillevang Skole.
    De to matrikler hedder fortsat hhv Lillerød Skole og Skovvangskolen.

Velkommen til Skovvangskolen

Velkommen til  Skovvangskolen.

Skovvangskolen er en - "fire i en skole".
  1. En almindelig folkeskole fra børnehaveklasse til og med 9. klasse.
  2. Kommunens specialklasserække bestående af 5 klasser, 3 i indskolingen og 2 i udskolingen.
  3. 5 centerklasser for bevægelseshandicappede elever. Eleverne har en aldersspredning fra børnehaveklasse til og med 10. klasse. Klasserne er ikke årgangsdelte.
  4. Kommunens modtageklasser

Ønsker du at følge nyhederne fra Skovvangskolen vælg "SkovvangBloggen.

Her kan du tilmelde dig nyheder fra "Skovvangbloggen" på en lille pop-up nederst til højre "Følg med"

Galla 2015

Tak Skovvang

Ingen aktuelle nyheder

Henriettes Køkken

Velkommen til Henriettes Køkken.

Skoleboden på Skovvangskolen drives af Henriette Rosenqvist

Læs mere om Skoleboden her