Velkommen tilbage

Kære alle.
Skolestarten 2015 – 2016 går i gang.

Vi har på Skovvangskolen måttet sige farvel til 7 ansatte som er gået på pension. Dette har betydet, at vi har ansat mange nye lærere:
Carsten Husher som er tysklærer for 9.a, 6b, 5a, 6.a hjk. 6.b eng og 5.b samt modtageklasse M.
Danni Andersen har matematik i 5.s, 7.b, 8.a – sam. i 8.a, his i 7.a, kri 9.a, kri 9.b, his 7.b, 9.b.
Roy Malmkvist  9.b mat, 7.b bio, 7.a geo, bio, mat, 8.b mat, UU og LEK.
Vibeke Rørdam børnehaveklasseleder.
Dorte Villumsen 5.a dan, kri, his, 5.b his, 4.b his, samt FSU (specialundervisning).
Karina Rønholt Hansen 1.a dan, idr, 2.b mat, n/t samt dsa (dansk som andet sprog).
Neclla Elkjær MOD 4.a dan, his, kri, 6.B, DSA dansk som andet sprog, AKT undervisning, MOD (modtageklasse).
Trine Skovgård Donsbjerg 7.b dan, eng, 7.a tys, idr, 8.b eng UU og LEK.

Vi ønsker vore nye lærere et godt lærerliv på Skovvangskolen, og håber, I som forældre og elever tager godt imod og i fællesskab skaber et positivt og lærerrigt forløb for alle.

Indskolingshuset vil fungere for alle idet skimmelsvampen er fjernet samt en masse nye forbedringer gennemført indenfor og udenfor. Alle indskolingsklasser har altså deres klasser tilbage.

Skolestarten vil blive med almindeligt skema fra mandag den 10.08.2015.

Alle ønskes velkommen til et samarbejdende skoleforløb med respekt og dialog som arbejdsredskaber.

Velkommen.

Leif Hauberg

Myrerap fra CKIA

Tak Skovvang

Velkommen til Skovvangskolen

Velkommen til  Skovvangskolen.

Ønsker du at følge nyhederne fra Skovvangskolen vælg "SkovvangBloggen.

Her kan du tilmelde dig nyheder fra "Skovvangbloggen" på en lille pop-up nederst til højre "Følg med"

Valgdebat

Lucia 2014

Luciaoptog med 4.a og 4.b

Galla 2014

Kom med

Henriettes Køkken

Velkommen til Henriettes Køkken.

Skoleboden på Skovvangskolen drives af Henriette Rosenqvist

Læs mere om Skoleboden her